feb. 072021
 

Geometry Calculator

Geometrie Calculator
Geometry Calculator este o aplicație foarte bună pentru rezolvarea problemelor de geometrie. Acesta permite calcularea ariei, a perimetrului și a altor parametri precum triunghi, pătrat, dreptunghi, paralelogram, romb, dar și elipsă, sferă, cub și multe altele. Aplicația este disponibilă pentru dispozitive Android și iOS.

Pentru a începe să faceți calculele, porniți aplicația și, în ecranul său principal, apăsați pe opțiunea care vă interesează pentru a alege una dintre cele peste douăzeci disponibile. Apoi apăsați pe tipul de calcul: de exemplu, dacă trebuie să calculați perimetrul unui triunghi scalen, apăsați mai întâi pe Triangle și apoi pe Triangle scalene.
Puteți vizualiza formulele (în funcție de tipul de calcul ales) pentru calcularea ariei, perimetrului, volumului, suprafeței puteți apăsa pictograma în formă de carte. Pentru a efectua calculele, introduceți datele în câmpurile corespunzătoare, pentru a calcula aria unui triunghi: procedura de rezolvare și rezultatul vor fi afișate automat.

Sorry, the comment form is closed at this time.